вівторок, 11 листопада 2014 р.

Остап Вишня - 125 років від дня народження.(П.М.Губенко) - 1889 - 1956р.

До 125 - чя від дня народження відомого українського письменника у бібліотеці оформлено книжкову поличку художніх видань автора.В багатьох книгах родинні фото,а також  знімки з колегами по перу.Остап Вишня писав нариси, файлетони,працював як перекладач,але найбільшої слави зазнав як гуморист і сатирик.Найкраще твори Вишні охарактеризував письменник Олесь Гончар:"Мабуть з часів Котляревського не сміялася Україна таким життєрадісним, таким іскрометним сонячним сміхом, яким вона засміялася знову в прекрасній творчості Остапа Вишні".Його твори завжди охоче читають користувачі бібліотеки,школярі вивчають за шкільною програмою.


2 коментарі:

  1. На мій погляд, залучення дітей та юнацтва до бібліотек - шлях до сталого розвитку громади та суспільства в цілому. Побажання - пошук та впровадження іновацій та кращих практик вітчизняних та зарубіжних бібліотек.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вдячна за доцільний коментар.Розвиток бібліотек залежить не тільки від працівника бібліотеки, громадських активістів,але й від чиновників різних рангів та культури.

      Видалити